SG Byg & montage

Nyt tag og tagrenovering

Få et tilbud

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Felter med * er påkrævet

Referencer

Referencer

Referencer

Nyt tag

Nyt tag: Invester i din boligs fremtid

At investere i et nyt tag er ikke blot en væsentlig økonomisk beslutning; det er også en af de mest værdiskabende forbedringer, du kan foretage for din ejendom. Et velfungerende tag sikrer optimal beskyttelse mod vejrets påvirkninger og øger energieffektiviteten i din bygning.

Hos SG Byg og Montage er vi specialister i professionel installation af nye tage på en bred vifte af ejendomstyper, herunder huse, villaer, garager og sommerhuse. Vi tilbyder et omfattende sortiment af tagbeklædninger, så du kan finde den ideelle løsning, der matcher dine behov og præferencer.

Tegltag er et af de mest populære tagbeklædningsmaterialer i Danmark. Det er kendt for sin klassiske skønhed, holdbarhed og lave vedligeholdelsesbehov. Tegl findes i et bredt udvalg af farver og former, så du kan finde et tag, der passer perfekt til din hus stil.

Eternittag er et populært tagbeklædningsmateriale til både private og erhvervsejendomme. Det er kendt for sin lave pris, lette vægt og nemme installation. Eternit findes i et bredt udvalg af farver og profiler, så du kan finde et tag, der passer perfekt til din hus stil.

Tagpaptag er et populært tagbeklædningsmateriale til både private og erhvervsejendomme. Det er kendt for sin lave pris, lette vægt og fleksibilitet. Tagpap findes i et bredt udvalg af farver og profiler, så du kan finde et tag, der passer perfekt til din hus stil.

Nyt tag

Besigtigelse af tag

Vi laver ligeledes besigtigelser af tag i forbindelse med forsikringsskader og forsikringssager. Det er både i forbindelse med utætte tag eller større brud og skader – f.eks. efter storm.
En besigtigelse består bl.a. af besøg på adressen, gennemgang af skader og stand samt en opfølgning med et specifikt tilbud på reparationen.
Måtte der være nogen form for nødvendig kommunikation direkte med forsikringsselskabet, for at klarlægge proces, står vi også for hele den del.

Vores timepris for en tømrer til en besigtigelse af forsikringsskader er 325kr ex moms.

Nyt tag

SG Byg og Montage - Totalleverandør til tagarbejde

Hos SG Byg og Montage er vi specialister i alle former for tagarbejde, lige fra mindre reparationer til komplette tagrenoveringer. Vi tilbyder professionel rådgivning, høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Uanset om du har brug for at reparere en utæt tagplade, udskifte et gammelt tag eller montere nye tagrender, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i alle typer af tagbeklædning, herunder tegltag, eternittag og tagpap. Vi kan også hjælpe dig med at vælge den optimale tagkonstruktion til din bygning.

Vi tilbyder

Vi kan reparere skader på bjælker, spær og andre konstruktive elementer.

Vi kan montere en ny tagkonstruktion, der er skræddersyet til din bygnings behov.

Vi rådgiver dig om, hvilken type tagkonstruktion der passer bedst til din bygning og dine behov.

Tagrenovering

Tagrenovering: Sådan får du et nyt tag over hovedet

Et utæt, gammelt eller beskadiget tag kan føre til en række ubehagelige og dyre problemer. Utætheder kan resultere i vandskader på lofter, vægge og inventar, og det kan føre til skimmelsvamp, der er sundhedsskadeligt. Et gammelt tag kan være utæt og ineffektivt, hvilket kan føre til øgede varmeudgifter. En beskadiget tagkonstruktion kan være farlig og kræve øjeblikkelig reparation.

Hvis du står over for et af disse problemer, kan en tagrenovering være den bedste løsning. Hos SG Byg og Montage tilbyder vi professionelle tagrenoveringer.

Hvordan foregår en tagrenovering?

Når du kontakter os, starter vi med at besigtige dit tag for at vurdere skaderne og finde den optimale løsning til din situation. Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på arbejdet, og hvis du accepterer tilbuddet, går vi i gang med renoveringen.

Vi sørger for at afdække dit tag og dine omgivelser for at beskytte dem mod støv og snavs under renoveringen. Vi arbejder effektivt og professionelt, og vi holder dig løbende informeret om processen.

Læs mindre Læs mere

Tagrenovering

Få et uforpligtende tilbud på dit tagprojekt

Har du brug for hjælp til dit tag? Uanset om du har en utæt tagplade, et gammelt tag, der skal udskiftes, eller du overvejer en komplet tagrenovering, står vi hos SG Byg og Montage klar til at hjælpe dig. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 32 70 70 89.

Tagrenovering

Hvad koster et nyt tag eller en tagrenovation?

Prisen på en tagrenovering er afhængig af en række faktorer, der tilsammen afgør den endelige pris. Jo større tagflade, jo mere materiale skal der bruges, og jo mere tid tager arbejdet. Dette resulterer i en højere pris. Derudover spiller tagets materiale også en rolle. Forskellige tagmaterialer har forskellige priser. Tegltag er typisk dyrere at renovere end eternittag og tagpaptag. Dette skyldes både materiale prisen og den typisk mere komplekse konstruktion af tegltag. En mindre renovering, hvor kun tagbelægningen skal udskiftes, er betydeligt billigere end en omfattende renovering, hvor tagkonstruktionen også skal repareres.
Generelt kan man sige, at en tagrenovering koster mellem 700 og 2.200 kr. pr. m2. Den nøjagtige pris afhænger dog af de ovennævnte faktorer. Hos SG Byg og Montage tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud på alle typer tagarbejde. Tag kontakt til os i dag, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad koster et nyt tag?
Prisen på installation af et nyt tag påvirkes af de samme væsentlige faktorer som en tagrenovering. Disse faktorer inkluderer materialernes kvalitet og type, tagets størrelse og kompleksitet, samt arbejdets omfang. Generelt kan det siges, at omkostningerne for et nyt tag ligger i området mellem 1.000 og 3.000 kroner pr. kvadratmeter. Dette prisinterval kan variere baseret på de specifikke valg man foretager sig, herunder valg af materialer og tagets design.
Læs mindre Læs mere

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi svarer hurtigst muligt.

Felter med * er påkrævet​

SG Byg & Montage

Kontakt os i dag

Telefon

24 65 08 88

Adresse

Søgårdparken 7, 7250 Hejnsvig

Tagrenovering

Tilpassede løsninger og professionel rådgivning

Vi tror på at værdien af personlig service og tilpassede løsninger. Hos SG Byg og Montage tilbyder vi derfor ikke kun håndværksmæssig ekspertise, men også professionel rådgivning til at forme dit projekt. Vi lægger vægt på at integrere dine ideer og ønsker med vores faglige indsigt, hvilket sikrer et slutproduktet, der både er funktionelt, æstetisk tiltalende, og i harmoni med resten af dit hjem. Vil du høre mere? Så tag kontakt til os allerede i dag!

Indhent et tilbud

Felter med * er påkrævet​